Onze Partners:
-----------------

 

Thomas Cook


ThomasCook.be

Thomas Cook Belgium is de samensmelting van de merken Sunsnacks en All Seasons. Het grootste vakantie aanbod van de Belgische markt: vliegvakanties, flight only 's, overwinteringsvakanties, autocarvakanties, autovakanties, wintersport, dichtbij vakanties en citytrips.
Pegase.be

Vakantie vieren met Pegase is méér dan op reis gaan. Omdat letterlijk alles naar wens is. Uw bestemming voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Zekerheid, comfort, welbehagen, verblijven in stijl. Dat is wat een vakantie met Pegase zo anders maakt!

Pegase


Tui


Tui

In de TUI Group werken honderden van de bekendste vakantiemerken uit talrijke Europese landen samen aan de mooiste tijd van het jaar. Topmerken, die hun knowhow, hun ervaring en hun service-gerichtheid bundelen om je de mooiste vakantie-ervaringen te geven. Onze bedoeling ?… Een glimlach op je gezicht toveren. En je de mooiste tijd van het jaar schenken.Caractère


Caractère.be

'Caractère' staat voor een unieke selectie hotels 'met een ziel', die door hun ligging, geschiedenis en authentieke karakter net dat tikkeltje verschil maken, waar u al lang naar zocht, maar nergens kon vinden.
Kuoni.be

Van weekendtrips tot wereldreizen, altijd alles tot in de puntjes verzorgd en altijd op basis van de wensen van u, als klant. Laat u door ons inspireren en surf naar het land van uw keuze.

kuoni


Transeurope


Transeurope.com

Hier vindt u een selectie van hun producten, samengesteld uit de beste hotels, de gezelligste restaurants en de mooiste shows. Veel meer dus dan een gewoon stadsbezoek...
Escapetravel.be

Meer dan 20 jaar ervaring met organiseren van cultuurreizen!

Escape travelMediterra.be

Mediterra is gespecialiseerd in reizen, georganiseerde rondreizen en cruises naar Turkije, Tunesië, Marokko, Egypte en Malta.
Gallia.be

Gallia richt zich tot mensen die een "anders dan anders" -vakantie willen. Mensen die zich geen nummer wensen te voelen tijdens hun reis. Gallia biedt u een website boordevol hotels en ideeën voor een kort uitje of voor uw hoofdvakantie, ver van de massatoerist.

gallia


travelworld


TravelWorld.be

De weinige weken vakantie die u op een jaar doorbrengt, zijn vaak de belangrijkste weken van het jaar. Als kleine touroperator werkt travelworld dagelijks aan kwaliteitszorg en zorgen ze voor een persoonlijke aanpak van uw dossier. Dat dit geen holle woorden zijn, bewijzen hun cijfers, met een jaarlijkse opmerkelijke groei.
Skiworld.be

Skiworld, dé specialist voor al uw all in skivakanties naar Frankrijk, Italie, Oostenrijk. Boek nu online!

skiworld

 

webdesign das media

 
Pegase Escape Mediterra